Vip Sinema konsepti Sinema Yedi ile şimdi Kızılay’a geldi!

Merhaba sevgili Sinema Yedi’nin değerli müdavimleri. Bugün sizinle yeni heyecanımızı, yeni yerimizi paylaşmak istiyorum. Hepinizin  bildiği gibi, tam 11 yıldır sizlere Bahçelievler’deki yerimizden en kaliteli en samimi hizmeti verdik. Bunca yıl sizlerle beraber biz de büyüdük. Kattığınız değer ve tavsiyelerinizle müşteri sayımız günden güne arttı. Ve bugün geldiğimiz noktada artık eski yerimize sığamaz olduk. Kızılay Meşrutiyet caddesi Konur sokak 30/6-7 ‘deki adresimize 06.02.2014 itibariyle taşınmış bulunmaktayız.

Kızılay Sinema Yedi

Kızılay’da Sinema Yedi!

Nasıl , kulağa hoş geliyor değil mi? Kalitemizi Kızılay Sinema Yedi olarak devam ettireceğimize emin olabilirsiniz. Kızılay’daki yeni vip sinema salonumuzda toplamda sizlere hizmet edecek 10 tane salonumuz var. Şuan için salonlarımızdan 5’i klimalı. En son teknoloji ile donatılmış salonlarımızda görüntü kalitesi son derece yüksek filmlerimiz, ses kalitesi muazzam ses sistemlerimiz ve rahat oturum koltuklarımızla benzersiz bir vip sinema deneyimi Sinema Yedi kalitesiyle sizleri bekliyor.

Kızılay Sinema Yedi

Kızılay Loca

VIP Sinema Kızılay

Kızılay Sinema Cafe yeni

Ankara’da Vip Sinema Cafe diyince herkesin aklına önce Sinema Yedi gelir. Bu sektörde öncü olmanın verdiği gurur ve deneyimle sizlere en iyi hizmeti vermeye artık Kızılay’da devam edeceğiz. Sinema Yedi’nin markalaşmış ismi ve çok uzun yıllara dayanan deneyimiyle hep beraber daha da büyüyeceğiz. Vip Sinema Cafe demek Sinema Yedi demek. Ve artık Sinema Yedi Kızılay’daki yeni yerinde.

Özel Gün Kutlama

Kızılay Sinema Cafe Özel Gün Konsepti

Kızılay Sinema Yedi Rezervasyonlu Özel Gün Oda Süslemesi

Kızılay Sinema Cafe Özel Gün Konsepti