Vip Sinema

The Matrix Resurrections, diğer ismiyle Matrix 4 serinin dördüncü filmi olarak 2021’in Aralık ayında izleyicisiyle buluşacak. Peki, Vip Sinema imkanı ile izleyici bu filmi ne zaman izleyebilir? Bu sorunun cevabına geçmeden önce gelin hep beraber bu filmle ilgili gündemdeki konuları ve filmin içeriğini konuşalım.

Henüz Matrix 4 filmi yayına girmemişken filmin başrol oyuncusu olan Keanu Reeves’in serinin son filmi için ne kadar ücret aldığı konuşulmaya başlanmış durumda. Biz de bu konuyu sizler için araştırdık. İşte bu araştırma sonucunda detaylar şöyle… Detayları Vip Sinema farkıyla sizlerle paylaşıyorum.

Sosyal medyada ve birçok haber sitesinde Keanu Reeves’in bu dört filmden ne kadar para kazandığı ile ilgili birçok paylaşım okuduk. Ancak son olarak bu konuya noktayı HBO Max platformu koymuş gibi görünüyor. Platform bu muhteşem serinin başrol oyuncusu Keanu Reeves’in başrolünde oynadığı Matrix serisinden kazandığı ücreti açıkladı. Biz de Vip Sinema takipçilerinin ilgisini çekeceğini düşünüyoruz. Serinin ilk filmi 1999 yılında yayınlandı. Bu ilk filmde Keanu Reeves ön odeme olarak 10 milyon dolar aldı. Ancak filmin yakaladığı yüksek gişe neticesinde aldığı ücret güncellendi. Bu ücret 35 milyon dolar. Evet Vip Sinema takipçileri, yanlış okumadınız. Keanu Reeves’in bu ilk filmden aldığı ücret tam 35 milyon dolar.

Matrix Geçmişi :

Gelelim serinin ikinci ve üçüncü filmlerine. Bu iki filmden Keanu Reeves’in toplamda kazandığı ücret için net olarak bir bilgi yayınlanmadıysa da biz bir sonuca ulaştık. Celebrity New Worth isimli sitede bu iki film ve DVD satışlarıyla beraber Keanu Reeves’in kazandığı ücretin 120 milyon dolar olduğu yazıyor. Vip Sinema olarak araştırma bizim işimiz.

Son olarak yakında vizyona girecek olan serinin 4. filmi, The Matrix Resurrections için ise ünlü oyuncu Keanu Reeves’in alacağı ücret iki ödeme şeklinde yapılacak. Ön ödeme olarak alacağı rakam 13 milyon dolar civarı. İkinci ödemeyi ise filmin gişesine göre alacağı biliniyor. Bizim tahminimize göre merakla beklenen serinin dördüncü filminin gişe de bir rekor kıracağı yönünde. Bu gişeye göre de 40 milyon dolar civarı bir para alabileceğini tahmin ediyoruz. İlerleyen günlerde bu tahminin tutup tutmayacağını hep beraber görürüz.

Evet, sevgili Vip Sinema takipçileri. Sizler için bu ilk yazımızda ünlü oyuncu Keanu Reeves’in serinin dördüncü filmi olan The Matrix Resurrections için ve serinin önceki filmleri için ne kadar ücret aldığı ile ilgili konuştuk. Bir sonraki makalemizde ise yazımıza filmin içeriği ile ilgili devam edeceğiz. Zamanınız varsa bir sonraki makaleyi de okumanızı tavsiye ederim.