VİP SİNEMA ANKARA

Vip Sinema Ankara konsepti uzun yıllardır Ankara’da sinemaseverlerin ev konforunda film izleyebilecekleri bir sektördür. Ve bu sektör yaklaşık 15 yıldır Ankara’da büyüyerek gelişmektedir. Önceleri Bazı cafe tarzı işletmelerin ufak dip bir köşesinde yerde oturarak bu şekilde film izleyebiliyordunuz. Şu an ise her biri sinema salonlarını aratmayacak Vip Sinema Ankara konseptine uygun salonlarıyla hizmet veren birçok Sinema Cafe mevcut. Sinema Yedi işte bu konseptle hizmet veren sektörün lokomotiflerinden biridir.

Vip Sinema Ankara deyince artık birçok sinemaseverin uğrak noktası olan Sinema Yedi akla gelmektedir. Bu ismi alma sebebi konumundan kaynaklıdır. Bu nezih sinema cafe Ankara’da Aşkaabat Caddesinde bulunmaktadır. Ancak Ankaralılar bu caddeyi 7. Cadde olarak bilir. İşte ismini de tam olarak bu sebeple almıştır. 

Sinema Yedi 6 tane salonu ile müşterilerine hizmet vermektedir. Bu salonların ikisi diğerlerine göre daha büyüktür. Bu iki salonda istek doğrultusunda sekiz kişiye kadar müşteri ağırlayabilmektedir. Siz de kalabalık arkadaş gruplarınız ile rahatsız edilmeden ve size özel bir salonda keyifle film izlemek isterseniz, Sinema Yedi tam size göre bir mekan.

Sinema Yedi:

Sinema Yedi, siz değerli müşterilerine daha birçok olanak ve hizmet sunmaktadır. Salonlarından iki tanesi aynı zamanda Netflix ve Amazon Prime Video özelliği ile öne çıkmaktadır. Günümüzde artık birçok insanın kendi abonelikleri olmasına rağmen burada, büyük projeksion ekranında ve özel ses sistemiyle izlemek için Sinema Yedi’yi tercih etmektedir. Takdir edersiniz ki bu platformlardaki diziler birer sinema kalitesi ve teknolojisinde üretilmektedir. Biz de siz değerli müşterilerimize bu dizileri sinema ortamında seyretme imkanı vermekteyiz. Bence bu heyecanı kesinlikle deneyimlemelisiniz.

Yazımızın başlarında da dediğimiz gibi Vip Sinema Ankara konseptini temiz, nezih, konforlu ve son teknoloji ile deneyimlemek istiyorsanız Sinema Yedi’ye mutlaka uğramalısınız. Hizmette öncü olan Bu Sinema cafe siz değerli müşterilerinin özel günlerinde de yanınızda. Doğum günü, evlilik yıldönümü, sevgililer günü, yılbaşı ya da sizin için önemli olan herhangi bir gün size bir telefon kadar yakınız. Web sitemizde (https://ankarasinemacafe.com/ozel-gun-ve-kutlamalar/) hem içerik hem de fiyatlarını yayınladığımız paketlerden bütçenize en uygun olanı seçerek bizi arayıp rezervasyon yaptırmanız yeterli olacaktır. Sonrasında rezervasyon saatinizde gelerek sizin için süslenmiş salonda sürpriz yapmak istediğiniz eşiniz, kız arkadaşınız, erkek arkadaşınız ya da sizin için önemli olan biri ile bu özel salonda film izlemenin keyfini yaşayabilirsiniz.  

Sinema Yedi sadece bir Sinema Cafe değil; o, sizin hayatınıza da dokunan bir işletme. Bir insanın hayatındaki en önemli anlardan biri de sevdiği insana evlilik teklifi ettiği o andır. İşte o anda da biz varız. Özel evlilik teklifi konseptimizi eminim ki çok beğeneceksiniz. 05432155900 nolu numaradan detaylı bilgiyi alabilirsiniz. 

 İşte tüm bu sebeplerden dolayı Vip Sinema Ankara denildiği zaman akla ilk gelen Sinema Cafe olma özelliğini Sinema Yedi olarak uzun yıllardır gururla taşımaktayız. Siz değerli müşterilerimiz istediğiniz sürece de biz size hizmet vermeye devam edeceğiz. Yolunuz Bahçelievler 7. Caddeden geçerse muhakkak bekleriz.