Vip Sinema

Vip Sinema konseptiyle tanışmaya hoş geldiniz. Sinema keyfinin gerçekten çok özel insanlara sunulma şekline sizler müptela oldunuz, bizler ise bu hizmeti sunmaya müptela olduk.

Ankara başkent olmasından dolayı bir çok ticari faaliyetin başlangıç noktasını oluşturur. Vip Sinema sektörü de ilk olarak Ankara’da başlamıştır. Daha sonraları duyulan bu sektör çeşitli illerimizde de faaliyete geçmiştir. Dünya da PMC(Private Movie Center) olarak tanınır.

Ankara’da  bir deniz yok diye bir çok insan Ankara’nın yaşanılacak bir şehir olmadığını düşünür. Oysa ki Ankara’da bir çok göl vardır.Hafta sonlarınızı bu göllerden birinde gezerek geçirebilirsiniz. Bilindiğinin aksine doğa ile iç içedir bu göller. Yemek yiyeceğiniz birşeyler içebileceğiniz, piknik yapabileceğiniz alanlar vardır bu göllerin etrafında.

Neden Vip Sinema?

Ailenizle, sevgilinizle ya da arkadaşlarınızla güzel ve sakin bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Daha hareketli bir hafta sonu geçirmek isterseniz şehir merkezinde Ankara’nın güzel caddelerinde ve sokaklarında gezebilirsiniz. Oturup dinleneceğiniz bir çok mekan bulabilirsiniz.

Özellikle Ankara‘nın en renkli caddelerinden biri olan Bahçelievler 7. cadde de bütün bir gününüzü geçirmeniz mümkün. Önce güzel bir kahvaltı tavsiye ederim ben sizlere. Daha sonra cadde üzerindeki bir çok mağazayı gezebilirsiniz. Hem böylelikle yediklerinizi de hazmetmiş olursunuz. Bol bol gezip gördükten sonra biraz dinlenmek ve baş başa kalmak isteyebilirsiniz.7. cadde üzerinde Kahveci Efendi‘nin tam karşısında 20 numaralı Duru Apartmanı’nın 3. katında hem dinlenmek hem de baş başa vakit geçirmek için sizleri çok güzel bir mekan beklemekte.

Ankara Sinema Cafe Vip Sinema konseptiyle  sizlere bu imkanı sunmakta. Kapıyı çaldığınız zaman sizleri  güler yüzlü bir ekip karşılayacaktır. Önce biraz muhabbet edin derim. Hoş bir muhabbet iyi gelecektir. Daha sonra geçmişten günümüze izlemek istediğiniz her hangi bir film seçin. Sonrasında sadece size özel salonunuza geçip koltuğunuza oturup ayaklarınızı uzatın. Sevgilinizle,arkadaşlarınızla ya da ailenizle beraber kimseler sizi rahatsız etmeden baş başa filminizi izleyin.

Bu huzur dolu film arasından sonra güne kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Havanın kararmasıyla daha da güzel görünen cadde de akşam yemeğinizi yiyebilir sonrasında bir iki kadeh bir şeyler içebilirsiniz.

Ve artık günün sonunda evinizdesiniz. Günün yorgunluğunu balkonunuzda bir kahve eşliğinde atabilirsiniz. Bu arada günün kritiğini yapabilir Vip Sinema Cafe‘de izlediğiniz film hakkında sohbet edebilirsiniz.

Vip Sinema Cafe

Vip Sinema Cafe