Bahçelievler Sinema Kafe

       Bahçelievler sinema kafe sektöründe vip sinema kafe ile 2014 yılında hızlı bir giriş yapmıştır. Daha önce vip sinema deyince akla ilk gelen sinema kafe kızılay olurken şimdi ise vip sinema fiyatları ve kalitesiyle akla ilk gelen bahçelievler sinema kafe olmaya başlamıştır.
   Bahçelievler Ankara‘nın en gözde semtlerinden biridir. Eskinin 7. caddesi şimdilerin Aşkaabat caddesi Bahçelievler’in en meşhur caddesidir. Her ne kadar bu caddenin ismi değişse de bir çok kişi hala bu caddeyi hala bahçeli 7 olarak bilmektedir. İstanbul için Kadıköy neyse Ankara için de Bahçeli 7 o’dur.Adeta markalaşmıştır bu isim. Bu markalaşmış isim beraberinde büyük bir sorumluluk da getirmiştir. İnsanlar Bahçeli 7’den sürekli olarak yenilik beklemektedir. Bu anlamda cadde üzerinde ne ararsanız bulursunuz. Adeta büyük bir alışveriş merkezinin caddeye serpilmiş hali gibidir. Oturup kahvenizi yudumlarken gazete veya romanınızı okuyabileceğiniz bir çok meşhur ya da meşhur olmayan kahve mekanları bulabilirsiniz. Kahveci Efendi’den tutun da Starbucks’a kadar her türlü kahveci bulunmaktadır. Yine bir çok fastfood yerleri vardır. Burger King, McDonald’s, KFC, SUBWAY gibi bir çok fastfood zincirinin burada şubesi vardır. Her türlü bütçeye uygun bay ve bayan kıyafet mağazaları cadde boyunca uzanmıştır.Vitrinlerini süsleyen mankenleriyle adeta sizleri içeri davet etmektedirler.
"VIP Bahçelievler Sinema Kafe

Bahçelievler Sinema Kafe

   Vip Sinema Kafe‘de oda sineması sektöründe bu caddenin olmazsa olmazı haline gelmiştir artık. Teknolojisiyle, konforuyla,vip fiyatlarıyla ve güler yüzlü ekibiyle Bahçeli 7 adına yakışır bir kişiye özel sinemadır.

   Günümüzün popüler sitelerinden biri olan ekşi sözlük yazarları da Bahçelievler 7. cadde hakkında övgü dolu bir çok yazılar yazmıştır.Tabi ki eleştirel yazılar da yok değildir.Ancak eleştiriler caddemizin daha iyi olmasına ışık tutmaktadır. Sinema Cafe de eşki sözlük yazarları tarafından bol bol kaleme alınmış bir konudur. Bir çok ekşi sözlük yazarı Bahçelievler sinema kafe başlığında yazılar yazmakta ve eskilerin cinemine sinema kafesinden sonra en çok vip sinema kafe‘den bahsetmektedirler.

Bahçelievler Sinema Kafe Korona Önlemleri

Ankara Bahçelievler’de sizlere aynı kalitede hizmet vermeye devam etmekten gururluyuz. Korona belasını atlattığımız şu günlerde sterilizasyon faaliyetlerimizle hertürlü önlemi almaya çalışmaktayız. Sizlerin ve kendimizin sağlığı korumak adına gereken her önlemi almaktayız. Korona önlemlerimiz ve bunların tatbiki hakkında detaylı bir bilgilendirme yazısı ve görseller paylaşılacaktır.