Bahçelievler Özel Sinema

Bahçelievler özel sinema salonları konseptiyle tanıştı, sinema izlemenin daha rahat ve konforlu bu yoluna fazlasıyla alıştı. Bahçelievler insanı öyle sıradan insanlar değildir. Bahçelievler daha sofistike zevklere sahip ve daha kaliteli hizmetler arayan insanların yoğunlukta olduğu bir semttir. Bu semtin insanları sadece malzeme kalitesi değil, verdiği hisle hizmet kalitesini de üst seviyede tercih eden insanlardır. Bu sebeplerden dolayı bizler de her konuda çıtayı arşa yükseltecek şekilde davranmaktayız. Senelerdir tercih edilmemizin ve sevilmemizin başkaca bir sebebi olamaz.

Özellikle virüsler ve korona salgını sonrasında sterilizasyon konularında da zaten mevcut olan hassasiyetlerimiz de en üst seviyeye çıkmıştır. Sadece bizlerin değil siz değerli misafirlerimizin aynı şekilde düşündüğünü biliyoruz. Sinema odalarımızı her kullanım sonrası dezenfektanlarla dip köşe siliyor ve sterilize ediyoruz. Kumandalardan cihazlara, ışık düğmelerine kadar heryerin muhakkak sterilize olmasına dikkat ediyoruz. Bu hem sizlerin, hem biz çalışanların hem de tomplum ve ailelerimizin sağlığı için önemli bir konudur. İşletmecimizin iş güvenliği ve sağlık uzmanlığı olan ve bu konuda büyük şirketlere dersler veren bir mühendis olması belki de bizi daha bilinçli olmaya zorlayan başka bir faktördür.

Vip sinema cafe

Bahçelievler 7. cadde 20/8 adresinde 2014 yılında açılmıştır. Bu şekilde Bahçelievler özel sinema sektörüne hızlı bir giriş yapmıştır.

Sinema keyfine değişik bir anlayış getirerek kişiye özel sinema yapan işletmemiz siz değerli müşterilerine rahatsız edilmeden konforlu bir şekilde film izleme imkanı sunar. Geçmişten günümüze çok geniş bir arşiv içerisinden dilediğiniz filmi seçebilir ve size özel sinema odasına geçip filminizi izleyebilirsiniz. Üstelik sinema keyfinin olmazsa olmazı patlamış mısırı sizlere ikram ediyoruz. Arzu ederseniz içecek bölümümüzden dilediğiniz içeceği siariş edebilirsiniz.

 

Bahçelievler özel sinema

Odalarında aynı zamanda özel günlerinizi de kutlayabilirsiniz. Doğum günü,evlilik yıldönümü,ay dönümü,sevgililer günü ya da aklınıza gelebilecek herhangi bir gün de olabilir. Vip sinema odalarımızı sizler için süslüyoruz ve sevdiklerinizi şaşırtmanızda ve mutlu etmenizde sizlere yardımcı oluyoruz. Ve inanın bu konuda çok iyiyiz. Hiç mütevazi  de değilizdir.

Bahçelievler özel sinema

Bahçelieveler Özel Sinema

Vip sinema cafe Bahçelievler özel sinema sektöründe Ankara’nın en konforlu ve en teknolojik kişiye özel sinema cafesidir. Buna rağmen siz değerli müşterilerimizi daha iyi ağırlayabilmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam etmekteyiz.