Ankara Oda Sineması

Ankara Oda Sineması şimdi yeni ismi ve yeni konseptiyle Bahçelievlerde. Yeni ismimiz ve yeni konseptimizle eski hizmetimzin de üstünde bir kaliteyle huzurlarınızdayız. Ankara Oda Sineması hiç olmadığı kadar nezih ve huzurlu.

Bahçelievler sinema cafe Ankara Bahçelievler 7. cadde 20/8 adresinde bulunmaktadır. 2014 yılında aura vip sinema cafe‘nin şubesi olarak aura vip bahçeli ismiyle açılmıştır.Ancak 2015 yılında aura vip sinema cafe‘den ayrılarak bahçelievler sinema cafe olarak değiştirilmiştir.O tarihten bu yana vip sinema olarak siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir. Vip sinema fiyatları sinema cafe kızılay ile aynıdır.

Sinema cafe ekşi sözlük yazarları tarafından da çokça kaleme alınmış bir konudur. Önemli yazılarından bir de oda sineması ekşi sözlük‘tür. Bu yazıda oda sinemasının normal sinema salonlarından artıları ve eksileri anlatılmaktadır. Bu yazıda geçen en önemli artılardan biri vip sinema salonunun size özel olmasıdır. Bu ne anlama geliyor derseniz,kısaca açıklayalım. Sevgilinizle,arkadaş gruplarınızla ya da ailenizle rahatsız edilmeden sadece size özel olan oda sinemasında filminizi izleyebilirsiniz. Film izlerken içecek bölümümüzden içecek sipariş edebilir ikram ettiğimiz patlamış mısırlardan yiyebilirsiniz. Böylelikle normal sinema salonlarına göre çok daha kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

VIP Sinema / Ankara Oda Sineması

Ankara Oda Sineması.

 

Vip sinema cafemiz

Geniş arşiviyle geçmişten günümüze dilediğiniz filmi izlemenize olanak sağlar.Filmler bluray kalitesindedir.Projeksiyonlarımız ve ses sistemimiz de son teknoloji ürünleridir.

Bahçelievler sinema cafe kullandığı son teknoloji ürünleri,dizaynı ve konforuyla kendini aura vip sinema‘dan ayırmıştır.Rezervasyon için 0312 215 5900 nolu numarayı aramanız yeterlidir.

Ankara oda sineması denildiğinde şüphesiz akla gelen ilk mekan olunca, sorumluluk da büyük oluyor. Bu koronalı günlerde bize olan talebin artmasıyla, misafirlerimizin sağlığıyla ilgili önlemlerimizi haliyle artırmak durumunda kaldık. Günlük değil, her misafir ağırlama öncesi ve günde bazen 10 defa sterilizasyon uygulamaları yapılmaktadır. Kendisi de iş sağlığı güvenliği uzmanlığı eğitimi almış bir mühendis olan işletmecimiz bu konularda tavizsiz çalışmaktadır. Oda sinemamızda dokunduğunuz her şeyin siz dokunmadan hemen önce sterilize edildiğinden kuşkunuz olmasın.