Son dönemlerin popüler kelimesi oda sineması. Acaba nedir Oda sineması? Aslında Avrupa’da çok yaygın olan adına butik sinema dedikleri ülkmizde mazisi çokta eskiye dayanmayan bir sektördür oda sineması. Ankara’da bu sektöre yön veren firmalardan biri de VIP Sinema Kafe‘dir. VIP Sinema Kafe oda sinemasını bu anlamda Avrupa standartlarında yapmaktadır.

oda sineması

VIP Sinema Kafe

 Oda sinemasının bir çok örneğinde sizi içerisinde çeşitli ebatlarda televizyon, birkaç tane hoperlör ve sıradan koltukların olduğu bir odaya alırlar. Filminizi hiç de kaliteli ve konforlu olmayan bu odada izlersiniz. Ancak VIP Sinema Kafe’nin size sunduğu imkanlar çok daha farklıdır. Her bir odamızda yüksek kalitede ses sinema sistemleri mevcuttur. Televizyon yerine size büyük sinema salonlarını aratmayacak kalitede projeksiyon kullanırız. Rahatça oturup filminizi izleyebilmeniz için özel yapım koltuklar vardır odalarımızda. Kısacası kaliteye ve rahatınıza sizden daha çok önem vermekteyiz.
   Oda sineması konseptinde oldukça geniş olan arşivimizden filminizi seçtikten sonra size özel salonunuza geçip filminizi izlersiniz. Sinema salonlarında olduğu gibi gürültü yapacak, bakışlarıyla ya da davranışlarıyla sizi rahatsız edecek kimsecikler olmaz. Yok salon doluymuş, yok geç kalmışız, yok önümde uzun biri oturuyor gibi serzenişlerin sizin için hiç bir önemi yoktur artık. Çayınızı, kahvenizi ya da patlamış mısır ve meşrubatınızı almanız için film arası verilmesini beklemeniz gerekmiyor. Siz ne zaman isterseniz içeceğiniz o zaman ayağınıza geliyor. Telefonunuz çaldığında da filminizi durdurup rahatça konuşmanızı yapabilirsiniz. Yine istediğiniz zaman filminizi durdurup sigara molası verebilirsiniz.

 Oda Sineması Sterilizasyon

Oda sineması konsepti aslında şu koronalı günlerde daha da güvenli bir alternatif olarak öne çıkmaktadır. Sirkülasyonu düşük ve kalabalık olmayan odalarda sinema keyfi yaşamak şüphesiz daha gübenli bir seçenektir. Biz Sinema 7 ailesi olarak, her odayı ve içerisindeki her materyali, her kullanım sonrası sterilize ediyoruz. Gerek siz değerli misafirlerimizin sağlığı, gerekse kendimizin ve ailelerimizin sağlığı için gereken her tedbir en üst düzeyde alınmaktadır.  Dokunabileceğiniz her şey ve oturacağınız yer sizler gelmeden dezenfektanlarla silinip sterilize bir duruma getiriliyor.