İki Kişilik Sinema Odaları

2 kişilik sinema odaları denildiğinde aklınıza ne geliyorsa, buradaki konsept de tam olarak o. Gerçi isminin aksine daha kalabalık arkadaş grupları tarafından da tercih edilen bir film izleme konsptidir. Hele ki sağlık konularının bu derece ciddiye alındığı şu dönemde, bu kadar çok tercih edilmesine şaşmamak gerekir. Peki eğer bu konsepte aşinaysanız aklınıza ilk neresi geliyor? tabii ki Sinema 7.

Ankara’da 2 kişilik sinema odaları denince akla ilk gelen yer tabi ki Bahçelievler 7. cadde de bulunan Vip Sinema Kafe‘dir. 2014 yılından beridir hizmet vermekte olan Vip Sinema Kafe 4 adet salondan oluşmaktadır. Salonlardan her biri ileri teknoloji full hd projeksiyonlar, ses sinema sistemleri, özel dizayn edilmiş koltuk ve atmosferi ile donatılmıştır. Siz değerli müşterilerine büyük sinema salonlarının teknolojisini ve evinizin konforunu aratmayacak bir hizmet sunmaktadır.

iki kişilik sinema odaları

iki kişilik sinema odaları

İki Kişilik Sinema Odaları Nedir?

Peki nedir bu 2 kişilik sinema odaları ve nasıl yararlanabilirsiniz? Bir çok insanın kafasında soru işareti oluşturan bu sektörü kısaca bir tanımlayalım. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki sinema kafemize iki kişi gelebileceğiniz gibi daha kalabalık arkadaş grupları ile de gelebilirsiniz. Her salonumuz sadece size özeldir. Siz salona kaç kişi girmek isterseniz o sayıda girebilirsiniz. Vip Sinema Kafe‘ye önceden rezervasyon yaptırıp gelebileceğiniz gibi çat kapı da gelebilirsiniz. Bizim size tavsiyemiz rezervasyon yaptırarak gelmenizdir. Çünkü çat kapı geldiğiniz de salonlarımız dolu olabilir. Salonlardan birinin boşalması için bir süre beklemeniz gerekebilir.

Salonumuza geldiğinizde geçmişten günümüze 6000 adet film olan arşivimizden filminizi seçeceksiniz. Sonrasında ikram ettiğimiz patlamış mısırlarınızı da alıp salona geçiyorsunuz. Artık koltuklarınıza oturup ayaklarınızı uzatıp filmin keyfini çıkarabilirsiniz. Siz bir görevliyi çağırmadığınız sürece ve diğer salonları rahatsız edecek hareketlerde bulunmadığınız sürece görevli arkadaşlar sizleri rahatsız etmeyecektir. Dilerseniz patlamış mısırınızın yanında sıcak ya da soğuk içecek sipariş edebilirsiniz. Filminiz bittikten sonra ücretinizi nakit ödeyebileceğiniz gibi kredi kartı ile de ödeyebilirsiniz.

Artık Vip Sinema Kafe‘nin 2 kişilik sinema odaları hakkında yeterince bilgiye sahipsiniz. Biz size bir telefon kadar yakınız.