Memur kenti güzel şehrimiz Ankara’da iki kişilik sinema keyfi denince akla ilk gelen yer tabi ki Bahçelievler 7. Cadde de bulunan Vip Sinema Kafe olacaktir. Vip sinema kafe 2014 yılından beri siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir . Kafemiz 4 adet salondan oluşmaktadır. Salonların her birinde ileri teknoloji full hd projeksiyonlar ve ses sinema sistemleri bulunmaktadır. Ayrıca koltuklar da özel olarak dizayn edilmiştir. Salonların iç tasarımı ise yine sizler için en konforlu şekilde tasarlanmıştır. Siz değerli müşterilerine büyük sinema salonlarının teknolojisini ve evinizin konforunu aratmayacak bir hizmet sunmaktadır.

IMG_20160107_202717

Bir çok insanın kafasında soru işareti oluşturan iki kişilik sinema keyfinden nasıl yararlanacağınızı kısaca tanımlayalım. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Sinema kafemize 2 kişi gelebileceğiniz gibi daha kalabalık arkadaş grupları ile de gelebilirsiniz. Salonlarımız 10 kişiye kadar alabilecek kapasitededir. Her salonumuz sadece size özeldir.Siz salona kaç kişi girmek isterseniz o sayıda girebilirsiniz. Önceden rezervasyon yaptırıp yerinizi ayırtabileceğiniz gibi çat kapı da gelebilirsiniz. Bizim  tavsiyemiz rezervasyon yaptırarak  gelmenizdir.Çünkü çat kapı geldiğiniz de salonlarımız dolu olabilir ve bir süre beklemek durumunda kalabilirsiniz.

Sinema Kafe’ye geldiğinizde sizleri güler yüzlü çalışanlarımız karşılayacaktır. Geçmişten günümüze yaklaşık 6000 adet film olan arşivimizden filminizi seçeceksiniz.S onrasında ikram ettiğimiz patlamış mısırlarınızı da alıp salona geçiyorsunuz. Artık koltuklarınıza oturup ayaklarınızı uzatıp filmin keyfini çıkarabilirsiniz. Siz bir görevliyi çağırmadığınız sürece ve diğer salonları rahatsız edecek hareketlerde bulunmadığınız sürece görevli sizi rahatsız etmeyecektir. Dilerseniz sıcak ya da soğuk  içecek sipariş edebilirsiniz.filminiz bittikten sonra ücreti nakit ödeyebileceğiniz gibi kredi kartı ile de ödeme yapabilirsiniz.

IMG_20160107_202037

Vip Sinema Kafe iki kişilik sinema keyfi sektöründe öncü olarak Bahçelievler 7. Cadde de sizlere hizmet vermeye devam etmektedir. Bir telefon kadar yakınızdayız.Ve sizleri ağırlamak bizim için bir zevktir.