Ankara iki kişilik sinema salonları sektöründe öncü firma olan Vip Sinema Cafe 15 yıllık tecrübeyle ve 2014 yılından beridir de bağımsız bir firma olarak siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Vizyonumuz hep daha ileri bir bakış açısıyla teknolojinin gereklerini yerine getirmek; bu doğrultuda kaliteden ödün vermemektir. Misyonumuz ise tek bir müşterinin bile memnuniyetsizliğini dikkate alarak, en ufak eleştirilere kulak kabartıp,bu doğrultuda çalışarak memnuniyetini geri kazanmaktır.

Ankara iki kişilik sinema salonları

Ankara iki kişilik sinema salonları

 Vip Sinema Cafe 4 adet salondan oluşmaktadır. Salonların her biri birbirinden bağımsızdır. İki kişilik sinema salonları arayan siz değerli müşterilerimize hem web sitemizle hem de sosyal mecrada ulaşabilmek adına son derece profesyonel bir ekiple çalışmaktayız. Öyle ki web sitemizi ziyaret ettiğinizde dahi bizi taklitlerimizden ayıran profesyonel bir çalışmayla karşılaşacaksınız. Sitemizde firmamızla ilgili bütün bilgilere ulaşabilir yeni gelen filmleri takip edebilirsiniz.

Vip Sinema Cafe‘yi taklitlerinden ayıran bir diğer özellik ise filmlerimizin görüntü kalitesidir. bütün filmlerimiz hd görüntü kalitesindedir. Ve bu filmleri full hd görüntü kalitesi olan projeksiyonlarla sizlere sunuyoruz. Yani kısaca iki kişilik sinema salonları demek biz demek ;)

Ankara İki Kişilik Sinema Salonları Sterilizasyonu

Oda sineması konsepti aslında şu koronalı günlerde daha da güvenli bir alternatif olarak öne çıkmaktadır. Sirkülasyonu düşük ve kalabalık olmayan odalarda sinema keyfi yaşamak şüphesiz daha gübenli bir seçenektir. Biz Sinema 7 ailesi olarak, her odayı ve içerisindeki her materyali, her kullanım sonrası sterilize ediyoruz. Gerek siz değerli misafirlerimizin sağlığı, gerekse kendimizin ve ailelerimizin sağlığı için gereken her tedbir en üst düzeyde alınmaktadır.  Dokunabileceğiniz her şey ve oturacağınız yer sizler gelmeden dezenfektanlarla silinip sterilize bir duruma getiriliyor. İşletmecimiz olan Savaş Bey’in firmalara iş güvenliği sağlığı eğitimleri veren bir mühendis olması bizi bu konularda daha da dikkatli ve titiz olmak zorunda bırakıyor. Şüphesiz siz değerli misafirlerimizin olduğu kadar evdeki çocuklarımız ve eşlerimizin de sağlığını düşündüğümüz için bizler hiçbir önlemi es geçmiyor, sizlerin de hiçbir önlemi gözden kaçırmanıza müsaade etmiyoruz.